Oih (: on niin ihana olo että pakko tulla tännekkin hehkuttamaan ♥

Tänään vaan oli niin loistava päivä. Aamulla sain kerrankin nukkua niin pitkään kun halusin! Kukaan ei kirkunut mitään viereisessä huoneessa, yli-innokas äiti ei tullut herättämään ja näin! Täydellinen lauantaiaamu!

Sain käydä ihan rauhassa suihkussa ja tulla alakertaan, ja sitten äiti tuli ehdottamaan, että lähtisimme Kärkkäiselle kahdestaan. Suostuin hetken mielijohteesta ja onneksi suostuin (: Kärkkäiseltä ostimme sitten (mulle äidin rahoilla) PMMP:n Veden varaan - cd:n, Sunrise Avenuen Popgasm - levyn, 2 ihanaa t-paitaa, paidan ja karkkia + hammasharjoja yms härpäkettä. (:

Sitten tultiin kotiin, syötiin, latasin cd:t iPodiin ja tälleen, ja sitten serkut (1 v ja 3v) vanhempineen tuli kylään (: ♥ Jonkun aikaa tuon jälkeen kaverini tuli ja teimme vaateinventaarion kaapistani ja löysimme kaikkea kivaa :) (Viljelen liikaa hymiöitä, anteeksi!) Söimme kamalasti karkkia ja juttelimme kaikenlaista.

Myöhemmin lähdettiin kävelylle tämän kaverin kanssa, ja sain tunnustettua hänelle masennuksestani! Ihanaa. Sydän keveni kunnolla. Ja nyt on koko illan ollut tälläinen iloinen olo (:

Joo, eipä tärkeempiä n_n Heippa ♥

P.S. Sunrise Avenue - Birds and Bees ♥