Kotona jälleen! Reissu oli ihan jees, parasta antia shoppailu ja meressä uiskentelu. Siis oli se nyt parempaa kuin tämä ainainen kotona yksin istuminen. Lehdet kävin äsken jakelemassa, se alkoi taas, mutta ei ollutkaan niin tuskaa, kuin odotin.

Sunnuntaina Vuotismiitti ♥ Ihanaa päästä näkemään kavereita - toisia pitkästä aikaa, toisia ekaa kertaa. Uskon, että miitti tulee olemaan pelkkää mahtavuutta.

Hmm, pitäis käydä optikolla, jos haluun nähä sitten koulussa jotain. Joo, oon jo suostunut uskomaan, että lomaa on jäljellä enää 5 päivää... Tosiaan toivon, ettei meidän luokka lipsu samantien niihin samoihin rooleihin, en halua olla sellanen otus, jolle ei puhu muut kuin sen parhaat kaverit. Näin viime yönä tosi mukavaa unta meidän luokasta, ja toivon, että koulussa vois oikeesti olla sellaista.

Mietityttää vähän toi konservatorion syksy, kun en palauttanut niitä papereita. Onkohan mut nyt sitten poistettu sieltä kirjoista, ja miten mun vanhemmat reagoi, jos on? Tai jos ne saa ees tietää, etten koskaan käyny niissä teorioissa? Ne hirttää mut. Odotan innolla. 

Vähän ärsyttää, ostin Zarasta ihanan punaisen hameen, mutta mulla ei ole ainoatakaan paitaa, joka sen kanssa sopisi! Mistäs mä sellaisen tempaisen?