Tänään on aivan tajuttoman hyvä päivä! Vaikka periaatteessa tänään on mennyt ihan surkeasti kaikin puolin, myöhästyin aamulla, ei kovin ihana ilma ja koulussa oli ihan normaalia, mulla on jo heräämisestä asti ollut sellanen fiilis että tänään on hyvä päivä ja oon onnellinen. Eilenkin illalla tuli tosi hyvä fiilis kun juttelin kaverien kanssa :)

Ja kuudelta sinne seurikselle ♥ Näkemään ihania ihmisiä ja opettelemaan kitaransoittoa. Hohoo. Viiden tähden loppupäiväkin tiedossa siis! Vielä pitäis vaan jaksaa odotella sen nelisen tuntia... :')

Ai niin, se kitara pitäis tosiaan ostella kun nyt yli vuoden ollut rahat siihen. Mutta milläs ostan kun en tiedä kitaroista mitään :'D Jos luotan myyjiin, myyvät mulle kuitenkin kalleimman kun ihan yhtä hyvän saisi moins cher, halvemmallakin. Nooh, ehkä mä saan pakotettua jonkun mukaan. n____n Oho, mullapa on tänään hymiöpäivä. No, ehkei se haittaa. Pitäis varmaan tehdä jotain rakentavaa kuten opetella matikkaa tai fysiikkaa joista en sivumennen sanoen ymmärrä mitään, mutta en taida. Kivempi jumittaa tässä (: