hurr.

Eilen söin putkeen croissantin, sellasen pitkulaisen iiison leivoksen missä on keltasta hilloa ja mansikkahilloa ja berliininmunkin ja suklaapatukan. En syö mitään makeeta varmaan enää ikinä, tänään kololla nyyttäreissäkin oksetti kun ees katoin leivoksiin tai karkkeihin tms päin.

Eilen myös myöhästyin bussista teorian (jossa siis en ollut, en tykkää käydä siellä vaikka periaatteessa ois pakko) jälkeen, joten kävelin. Ei edes palellut, vaikka oli uintitreenien jäljiltä hiukset märät ja näin. Jännää.

Sain viime yön lainata iskän littanaa tyynyä ja kun heräsin aamulla, ei ollut ees hartiat kipeet! Ihme. Ihan jees sellanen.

Hmm. Tänään oli enkun koe, josta en ees tienny, tein sen aivan liian lyhyessä ajassa ja söin loppukokeen ajan aamupalaa, jonka olin ottanut mukaan. Oli myös ne mainitsemani nyyttärit, koulussa musaa ja jotain tällästä. Kaveri oli täällä ja näin. Väsyttää.

Kaikki äänet tuntuu tajuttoman kovilta, en pysty ottaa kuulosuojaimia pois, kun alkaa sattua päähän. Vois vaikka harkita nukkumaanmenoa.