Heei rakastettu keksikansani ♥

Hmnjaa tänään oli jännä päivä. Heräsin kahdelta kiemurreltuani miltei koko yön kaameiden mahakipujen takia ja aloin dataamaan. Joskus kuuden aikaan aloin sitten miettiä, josko lähtisin liikkeelle. Noh, kävelin tohon kirpparille - ja tsadam, eipä ollu auki. Käväisen ostamassa cittarista cherrycokista ja sitten käveleskelen kotia kohti - mutta siinä alikulkutunnelin kohalla meno meinas stopata täysin. Siinä tunnelissa oli sellai lähemmäs kahdenkymmenen mopoilijan jengi - tai mitä kevareita lienivätkään, minä noista härveleistä mitään tiedä - ja mulla nous heti kylmä hiki pintaan. Syy tälle pelästymiselleni on trauma, joka jäi kun joskus pienenä kuljin siitä samasta tunnelista ja siinä oli samanlainen joukko, joka huuteli ja melkeinpä kävi käsiksi. Silloin soitin itkien iskän hakemaan autolla pois sieltä cittarista kun en voinut kävellä takaskaan.

Tällä kertaa nuo olivat onneksi niin keskittyneitä johonkin seinän tekstiin, etteivät minua lainkaan huomanneet - kuljin seinän viertä katse maassa ja hartiat lysyssä, kynnet kämmeniin kaivautuen. Sydän hakkasi tuhatta ja sataa ja pelkäsin niin paljon etten pitkään aikaan ollut pelännyt. Kun pääsin siitä ohitse, pelotti vielä pitkän aikaa senkin jälkeen, kun olin päässyt kotiin. Tosi inhottavaa.

Kotiin tultuani sitten taas datailemaan :'3 Ärsyttävää kun äiti ja iskä sotii nyt puhelimitse ja äidin mukaan iskä tahallaan ärsyttää sitä - vaikka musta äiti on se aggressiivisempi osapuoli.

Ja huomenna kaverin mökille, ihanaa. ♥ Aamulla lähtö enkä ole vielä pakannut. Huppista.

// Jo 11 halia! Olette ihania! ♥