Äää apua eno joutu sairaalaan sille tuli joku sydänkohtauksen kaltanen!! Vastahan se istu tossa meidän sohvalla aamulla niin pirteenä että...Ehkä se on vaan joku ohimenevä random juttu, joka ei oo kauheen haitallinen. Toivotaan näin.

Vietin tänään mahtavan päivän kavereiden kanssa ♥ He tulivat kotikaupungeistaan tänne asti (: Käytiin kattomassa Pirates of the Caribbean nelonen, ja wouu se oli loistava :3 Jack Sparrow 3D:nä ♥ ja juoni oli hyvä ja loistavaa näyttelijäntyötä ja se lähetyssaarnaaja oli loistava ja se oli hienoa ettei se päättynyt mihinkään Jackin ja Angelican suutelukohtaukseen jajaja seuraavasta leffasta tulee kanssa loistava!

Yleisö vaan oli huono, yhetkin kävivät tupakalla kesken leffan ja toinen puhui puhelimeen... Tuli kyllä sihistyä niille useamman kerran että nyt turpa kiinni. Ei oikeen toiminut. Ja yhet käveli siitä ohi murskaten varpaani matkallaan ja palasivat kohta takaisin. Ihme ravaajat. Myös tekstitykset olivat välillä ihan älyttömiä. "Jummi", voi herranjestas.

Ja äää, toinen kaveri toi mulle joululahjani hieman myöhässä - MCR:n pinssejä! ♥♥ jaja pari pokkaria (: