Ohops, olin melkein unohtanut tämän blogin... No, koitan kirjoittaa aktiivisemmin jatkossa.

Olen ollut tässä lähiaikoina melkoisen masentunut, ilman syytä ja välillä syystäkin. Olen harkinnut masennuskohtauksissa itseni satuttamista, kokenut omituisia pelkotiloja ja muuta inhottavaa. Vieläkin tulee usein sellainen olo, että älkää ihmetelkö jos teksti menee jossain kohtaa liian angstiseksi.

Onneksi on olemassa hyvää musiikkia, ihanat IRL-ystäväni ja rakkaat nettiystävätkin.  Ilman teitä en luultavimmin selviäisi hengissä täältä. Iso kiitos että olette olemassa ja että kiskotte mut aina ylös täältä helvetin esiasteesta.

Hmm, koitanpa puhua jostain muusta välillä...

Keskiviikkona koulussa oli köksän koe vitamiineista, proteiineista, suojaravintoaineista ja muista vastaavista. En suoraan sanottuna ynmmärtänyt yhtään mitään, ja arvelen kokeen menneen suoraan sanottuna ihan perseelleen. Maanantaina on maantiedon koe, ja tällä kertaa on kyllä kirjat kotona, mutta luulenpa etten jaksa siihenkään pahemmin lukea. Saati sitten ensi perjantain fysiikan kokeesta. Niistä asioista en ymmärrä yhtään mitään.

En ole saanut nukuttua kunnolla muutamaan vuorokauteen, kun sain uudet yöraudat, jotka eivät sovi yhteen hampaaseeni ollenkaan .____. koko suuta vain särkee enkä saa nukutttua.

Joo, mutta oikeasti, pitää mennä. Öitä kaikille.