Oon aika laiska tän blogin päivittämisen suhteen kun en jaksa kirjoittaa, niin mitäs sanoisitte, jos alkaisin laittaa tänne kuvia? Kannatatko vai ärsyttääkö ajatuskin?

Tänään oli kai ihan jees päivä maanantaiksi. Koulussa meni niin ja näin ja feilasin yhdessä esitelmässä möläyttämällä jotain epäkorrektia ja oli aika jäätävä tunnelma, mutta ei se mitään. Oli myös koulukuvaus ja hupikuvaa otettaessa huomattiin, miten surkea luokkahenki meillä oikeastaan on. 

Koulun jälkeen oli pianotunti ja sen jälkeen lähdettiin kaverin kans pyöräileen sen isän työpaikalle hakemaan rahaa harkkauikkareihin. Satoi tietenkin kaatamalla ja joka puolella vyöryi tyyliin jokia, ja sitten kaveri vielä kaatui pyörällään mua päin ja meinattiin hukkua lammikoihin.

No, rahat saatuamme pyöräilemme sitten vuorostanne ystäväiseni äidin työpaikalle hakemaan rahaa takkiin ja kenkiin, ja pankki-ihmisten ilmeet olivat kyllä mielenkiintoisia kun astumme vettä valuvina sisälle. Tarjosivat kaakaota ja ripustivat takkimme kuivumaan, ystävällisiä ihmisiä! 

Saimme sitten ostetuksi hänelle ne kengät ja uimapuvunkin. Löysin myöskin mustat tennarit, ihan perus, kahdellakympillä. En tiedä, ostaisinko ne vai en; sain juuri uudet somat mustat syyskengät pienellä korolla. Mutta tennareitahan mulla ei ole, joten ne tarvitsisin kun noi uudet eivät tosiaankaan sovi kaikkien vaatteiden kanssa ja niillä vanhoilla monoilla voisin heittää vaikka koulumme niitä ilkkuneita ääliöitä.

Jännä muuten, miten eri mielentiloissa eri musiikki kuulostaa hyvältä. Tuo Get Scaredkin... erittäin harvoina hetkinä iskee. Silloin se tuntui niin loistavalta! Hassua.

Kommentoikaa nyt toki siitä kuva-ajatuksesta.