Heeipä hei! Saavuin juuri eräistä kevätjuhlista, ei koulun vaan harrastuspaikan, jossa näyttelimme näytelmän nimeltä Laulava ruumis (: Se meni kerrassaan loistavasti, vaikka kuvittelinkin unohtaneeni vuorosanat. Yleisökin nauroi oikeissa kohdissa, jes!

Enää kaksi päivää koulua (jos lauantain kirkko ja todistustenjako siis lasketaan)! Tällä kertaa ajattelin mennä sinne kirkkoon ihan kirkon ajaksikin, viimeksi myöhästyin kun oli kauhea riita porukoiden kanssa ja suurinpiirtein itkeskelin vessassa koko kirkkojutun ajan. Tajusin hakea tokarin kuitenkin! En yhtään vielä tiedä, mitä laitan päälle. Rippimekkokin tulee postissa vasta ensi viikolla, kun olen jo riparilla Unkarissa.

Niin, noista kahdesta päivästä; niiden jälkeen en näe erästä tyyppiä varmaan koko kesänä. Sama tyyppi myöskin roikottaa kaveripyyntöäni facebookissa, ei vastaa kyllä eikä ei. Ja hän siis poisti minut kavereistaan ja minä lähetin heti uuden pyynnön :'D Ehkä hän odottaa, että tulee loma, enkä voisi tulla ruikuttamaan että miks ensin poistit ja sitten vasta hylkäsit. Ihan turhaa. En uskaltaisi puhua hänelle kuitenkaan. :c

Minkäköhän takia kirjoitan kirjakieltä? Sellainen päivä tänään. Ja loistavasäinen, muutes! Ihan kesäsää ♥ Käytiin kavereiden kanssa uimassakin. En ole enää lakananvalkoinen, yey!

+ lisäsin halilaskurin tuonne reunaan, halatkaa ihmeessä! ♥