Heihihihihhhi. Tänään menin koulun jälkeen pianotunnille, ja siellä suju paljon mukavammin ku edellisenä tuntina, vaikken ollu reenannu juur yhtään. Sen jälkeen matkustin bussilla mummolaan hakemaan huopikkaita, ja sainkin moisia kahdet kappaleet ♥ Isoja tosin kummatkin, mutta eiköhän sekin ongelma villasukilla korjaantune.

No, heitin korkkarit kassiin ja vedin vähän omaa kokoa lähempänä olevat huopikkaat jalkaan, ja sain kertakaikkisen neronleimauksen - kävelisin tädilleni, eihän se matka nyt kovin pitkä olisi! Pappa ehdotti kyllä että voisi heittää, mutta kieltäydyin ja lähdin kävelemään. Ekat parisataa metriä menikin ihan mukavasti.

Sitten se tuska alkoi. Meinasin läkähtyä, selkään sattui liian paljon koulukirjojen painosta ja jouduin vielä kantamaan kahdet kengät sisältävää valtavaa muovikassia erikseen. Huopikkaat eivät juurikaan tukeneet nilkkaa, ja muutenkin huonoryhtiset jalkaparkani joutuivat kovalle koetukselle. Matkanteko tuntui tuntien mittaiselta, mutta lopulta pääsin kuitenkin perille flunssaisen tätini luokse.

Sain kuin sainkin häneltä lainaan viikonlopun leiriteemaan sopivat vaatteet, vielä ihan siedettävät sellaiset. Käväisimme kirjastolla ja haimme sitten pienet serkkuni päiväkodista - oli ihanaa, miten pikkuiset riemastuivat minut nähdessään! Toinen vain sai kiukkukohtauksen tajutessaan, että minut vain heitetään kotiin, eivätkä he tulekaan kyläilemään.

Juuri ja juuri ehdin kotiin, kun Hän soitti ja kysyi että missä olen. Ilmoitin tulevani ekalla bussilla ja olinkin nopiaan kaupungissa. Säntäsin Subiin ja pyörimme hetken kaupungilla. Hän, siskonsa, joku näiden random kaveri ja minä. Oli mukavaisaa. Lähdettiin sitten näiden koululle katsomaan heidän koululaistensa musikaaliesitystä, joka oli aivan loistava. Itse katsoin jo toista kertaa. Vietin siis iltani mahtavassa seurassa upeaa näytöstä katsellen ja joo, oli ihan mahtavaa. 

Plus: koko illan olin havaitsevani jotain hänen olemuksessaan, laulelemisessaan, katseessaan, kaikessa... Josko en olisikaan yksin tunteideni kanssa? Haavekuvia, haavekuvia... ♥