Kasiluokka on nyt sitten virallisesti ohi! Todistuksen miltei kaikki numerot laski, mutta ei se mitään. En ole tehnyt koulussa oikeastaan yhtään mitään, joten siihen nähden hyvä tokari. 8,1 keskiarvo. 4 ysiä, 1 seiska, 1 kutonen ja loput kaseja. Ihan hyvin. (:

Perhe raahasi mut (ja mä raahasin kaverini) satamaan syömään jätskiä, ja se eräs oli tottakai siellä perheineen... Kyttäsin sitä sitten siinä tottakai ja kehitin ovelia suunnitelmia: a) alan hengata satamassa 24/7 jos se vaikka tykkää olla siellä b) menen purjehtimaan, niiden perhehän on rikas niin totta kai se purjehtii ja sitä paitsi purjehtiminen on kivaa c) ystävystyn hänen sisarpuolensa kanssa riparilla (joo, ollaan samalla) ja meen niille kotiin käymään. Jotenkin tuntuu, ettei mikään noista tule onnistumaan. :'D

Ai niin, sithän mulla oli vielä se juttu että jokaista jäätelöä kohden juoksen kaks kilsaa. Tuolla on niin kuuma, että varmaan kuukahtaisin, enkä mä tiedä minne asti on kaks kilsaa >:o Yritän vaan keksiä tekosyitä, koska söin tänään kaks jätskiä. Hihi. Kuolisin varmaan neljän kilsan juoksulenkkiin.

Tänään lähden mökille sisarusten kanssa. Kaveri meinas lähteä mukaan, muttei sit päässytkään. Ihan kivaa silti! (: