Halloota, keksikansa!

Oon tässä lähinnä lojunut kotona ja ollut välillä kaverien kanssa, mikäs tässä ollessa. Aattelin alottaa skräppäyksen ja sitten kun osaan, skräpätä mummin elämäntarinan sen valokuvista :3 Sillä on oikeesti ollut ihan mieletön elämä (tai sitten se satuilee, mutta en usko että mummini niin tekisi).

Mut raahataan tänään mökille, meinasin ensin saada hermoromahduksen ja aikaan sodan porukoiden kanssa, mutta sitten ystäväiseni ilmoittikin pääsevänsä mukaan (: Siellä tulee olemaan mahtavaa, hohoo ~ Yleensä kesäisin mökillä vain nukun, ja sitten syön, sitten nukun, käväisen saunassa ja uimassa, syön ja menen taas nukkumaan. Ja mahdollisesti luen hieman kirjaa jossain välissä, mutta sitten alkaa taas nukuttamaan. Erityisen hyvin nukun, jos pääsen mummon ja papan kamariin ikkunan viereen nukkumaan, olen nukkunut mökillä siinä ihan pienestä asti, pienenä kissa nukkui mun vieressä ♥ Nyt sitä kissaa ei enää ole. Lepää rauhassa, Saku. Okei, lopetan muistelun ennen kuin sekoatte mun mummomaisuuteeni.

Jotenkin vähän väsyttää =______= Unohduin illalla lukemaan, ja sit kolmen aikaan jotkut työkoneet alko mellastaa meidän takapihalla. Tai no tossa meidän pellolla! Siihen tulee kerrostaloja ja sit me ei nähdä aurinkoa eikä kaupungin ilotulitusraketteja enää ;___; Tai no, ei ne ihan meidän kohdalle tule, saatetaan nähdäkin. Meidän pihan kohdalle taas tulee joku yleinen kulkureitti, jee. Tervemenoa, yksityisyys, kohta meikäläistä voi stalkata tosissaan sieltä kerrostalon ikkunasta tai mitäpäs jos kävelisitte suoraan pihaan sieltä kävelytien kautta? Voin tarjota pullakahvit. Tai sitten en.