Voi apua, Maata Näkyvissä - festarit oli kyllä parasta vähään aikaan ♥ Ja siellä parhautta olivat tunnelma, randomien ihmisten halaileminen, ihanien ihmisten seura, kls.:n keikka (tsekatkaapa hyvyydeneteen.fi) ja SKILLET. ♥♥ 

Se Skilletin keikka oli kyllä mahtavuutta. En ollut sitä ennen tutustunut bändiin erityisen hyvin, kaverin kanssa ladattiin kyllä Comatose, Collide ja Awake ipodiin pari päivää ennen festareita, mutta ei niitä kyllä kauheasti ehtinyt kuunnella. Keikalla selvisi että se musiikki on loistavaa, hypin ja huusin ja taputin ja itkin.

Oli muuten ihana se luottamuksen tunne kun oltiin siinä kaverien kanssa ja sitten se laulaja selittää siitä The Last Night - biisin syntymistarinasta ja biisin alkaessa itken jo ihan hillittömästi, sitten se ihana ja toinen kaveri vaan halas mua ja tuli semmonen tosi lämpönen olo. Siitäkin kun se toinen kaveri sanoi että ottaa kiinni jos pyörryn. ♥ Kaikin puolin mahtava kokemus oli siis, ensi vuonna uudestaan!

Kirjoittelen tässä joululahjatoivelistaa! Jos eivät olisi ehtineet hankkia lahjoja vielä, tontut siis. Hassua, kun silloin kun ei kirjoita mitään ylös, on vaikka minkälaista toivetta, mutta sitten kun ne pitäisi kirjoittaa, ideat karkaavat jonnekin.